Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Samenleving en Bestuur

donderdag 16 september 2021

19:30

Locatie
Raadszaal (alleen voor commissie). Publiek: te volgen via livestream op internet of beperkt op afspraak in het gemeentehuis na reservering.
Voorzitter
P.H. Graansma
Toelichting

Gecombineerde vergadering commissies Samenleving & Bestuur en Financiën & Bedrijfsvoering (agendapunt 03)

De vergadering vindt voor de commissieleden plaats in de raadszaal. Voor publiek: via livestream (website, zie hieronder, en Loco TV) of op aanvraag beperkt in hal gemeentehuis.

Spreekrecht
Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om in te spreken in de vergadering. Vanwege de Corona omstandigheden is dit in aangepaste vorm, fysiek in de vergadering of per e-mail. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de griffier, zie hierna.

Bekijken commissievergadering
De commissievergadering kunt u rechtstreeks volgen via internet. U vindt op de dag van de vergadering de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 19.30 uur kunt u de video starten.  Het is ook mogelijk om uitzendingen van commissievergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.

Vragen?
Voor vragen over de vergadering en spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; e-mail: htabak@oldebroek.nl.

Uitzending

Agendapunten

-    regionale samenwerkingen, w.o. Kop van de Veluwe, Regio Zwolle;
-    Corona situatie.
     Voor informatie-uitwisseling en de gemeentelijke bevoegdheden in kader van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19.

  • verslag vergadering S&B 24 juni 2021;
  • actiepunten.