Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Samenleving en Bestuur

donderdag 2 december 2021

19:30

Locatie
Alleen digitaal te volgen. Kijk hiervoor bij 'Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?' hieronder.
Voorzitter
P.H. Graansma
Toelichting

Gecombineerde vergadering commissies Samenleving & Bestuur en
Financiën & Bedrijfsvoering.

Spreekrecht
Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om in te spreken in de vergadering. Vanwege de Corona omstandigheden is dit in aangepaste vorm, digitaal via Teams of per e-mail. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de griffier, zie hierna.

Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?
Deze commissievergadering kunt u rechtstreeks volgen via internet. Dat kan via onderstaand beeldscherm ‘uitzending’. Klikt u daarop, dan komt u in het scherm van de uitzending en kunt u op de dag van de vergadering vanaf 19.30 uur de uitzending voor u zelf starten. De uitzending is ook te volgen op Loco TV.
Het is mogelijk om uitzendingen van commissievergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.

Vragen?
Voor vragen over de vergadering en het spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; e-mail: htabak@oldebroek.nl.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

-    regionale samenwerkingen, w.o. Kop van de Veluwe, Regio Zwolle;
-    Corona situatie. Voor informatie-uitwisseling en de gemeentelijke bevoegdheden in kader van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19.

  • verslag vergadering S&B 14 oktober 2021;
  • actiepunten.