Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raad

donderdag 28 september 2023

19:30
Locatie

Raadszaal

Voorzitter
Tanja Haseloop-Amsing
Toelichting

De raadsvergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. U kunt ook de vergadering rechtstreeks volgen via internet. U vindt daarvoor op de dag van de vergadering de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 19.30 uur kunt u de video starten. De vergadering wordt ook uitgezonden via Loco TV. Het is mogelijk om uitzendingen van commissie- en raadsvergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.

Openbaarheid vergaderingen / gegevensbescherming
De vergaderingen van de raadscommissies en de gemeenteraad zijn, op een enkele uitzondering na, openbaar. De vergaderingen worden in beeld en geluid opgenomen en uitgezonden (livestream op internet en lokale omroep). De uitzendingen worden bovendien opgeslagen om achteraf te kunnen bekijken. Als bezoeker van een vergadering kunt u in beeld komen. Overleg vooraf met de griffie voor een oplossing als u dat bij bezoek aan een vergadering niet wilt.

Spreekrecht over onderwerpen die niet op de agenda van de raadsvergadering staan
Die mogelijkheid is er voor inwoners van de gemeente en andere betrokkenen, met een aantoonbaar belang in of voor de samenleving van Oldebroek. Het onderwerp van de inspreekbijdrage moet over een algemeen maatschappelijk Oldebroeks belang gaan, waarvoor bovendien de gemeente verantwoordelijk is. Als u wilt inspreken kunt u zich vooraf aanmelden bij de griffier.

Vragen?
Voor vragen over de vergadering en spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; e-mail: htabak@oldebroek.nl

Agendapunten

 1. 01
  Opening.
 2. 05

 3. 07.a
  Spreekrecht niet geagendeerde onderwerpen.
 4. 07.b
  Mondelinge vragen van raadsleden.
 5. 08

 6. 09

  Onder voorbehoud van agendering conform artikel 33 Reglement van orde gemeenteraad.

 7. 10

  Bij wijze van proef ingevoerd door besluit van het presidium van 16 maart ’23 naast de mondelinge vragen, voor niet spoedeisende vragen, maximaal 1 vraag per fractie (en geen vervolgvragen in de vergadering), vragen niet vooraf indienen.

 8. 11
  Sluiting.