Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Samenleving en Bestuur

donderdag 1 december 2022

19:30

Locatie
Raadszaal
Voorzitter
P.H. Graansma
Toelichting

Openbare vergadering gecombineerde raadscommissies Financiën & Bedrijfsvoering en Samenleving & Bestuur.

De commissievergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. U kunt ook de vergadering rechtstreeks volgen via internet. U vindt daarvoor op de dag van de vergadering de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 19.30 uur kunt u de video starten. De vergadering wordt ook uitgezonden via Loco TV. Het is mogelijk om uitzendingen van commissie- en raadsvergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.

Openbaarheid vergaderingen / gegevensbescherming
De vergaderingen van de raadscommissies en de gemeenteraad zijn, op een enkele uitzondering na, openbaar. De vergaderingen worden in beeld en geluid opgenomen en uitgezonden (livestream op internet en lokale omroep). De uitzendingen worden bovendien opgeslagen om achteraf te kunnen bekijken. Als bezoeker van een vergadering kunt u in beeld komen. Overleg vooraf met de griffie voor een oplossing als u dat bij bezoek aan een vergadering niet wilt.

Vragen?
Voor vragen over de vergadering en spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon 0525 63 82 00; e-mail: htabak@oldebroek.nl

Uitzending

Agendapunten

    • verslag vergadering S&B 13 oktober 2022
  1. Op 25-10-‘22 aan de raads- en commissieleden gemaild.