Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Ruimtegebruik en Leefomgeving

woensdag 19 juni 2024

19:30
Locatie

Raadszaal

Voorzitter
W. van der Horst
Toelichting

De commissievergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. U kunt ook de vergadering rechtstreeks volgen via internet. U vindt daarvoor op de dag van de vergadering de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 19.30 uur kunt u de video starten. De vergadering wordt ook uitgezonden via Loco TV. Het is mogelijk om uitzendingen van commissie- en raadsvergaderingen achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.


Spreekrecht over geagendeerde onderwerpen
Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om in te spreken in de vergadering. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de griffier, zie hierna.


Spreekrecht over onderwerpen die niet op de agenda van de commissievergadering staan
Die mogelijkheid is er tijdens een ‘raadsgesprek’ (= afzonderlijk informatiebijeenkomst van de commissie). Dit is voor inwoners van de gemeente en andere betrokkenen, met een aantoonbaar belang in of voor de samenleving van Oldebroek. Het onderwerp van de inspreekbijdrage moet over een algemeen maatschappelijk Oldebroeks belang gaan, waarvoor bovendien de gemeente verantwoordelijk is. Als u wilt inspreken tijdens een raadsgesprek kunt u zich hiervoor aanmelden bij de griffier.


Openbaarheid vergaderingen / gegevensbescherming
De vergaderingen van de raadscommissies en de gemeenteraad zijn, op een enkele uitzondering na, openbaar. De vergaderingen worden in beeld en geluid opgenomen en uitgezonden (livestream op internet en lokale omroep). De uitzendingen worden bovendien opgeslagen om achteraf te kunnen bekijken. Als bezoeker van een vergadering kunt u in beeld komen. Overleg vooraf met de griffie voor een oplossing als u dat bij bezoek aan een vergadering niet wilt.


Vragen?
Voor vragen over de vergadering en spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon 0525 63 82 00; e-mail: htabak@oldebroek.nl

Uitzending

Agendapunten

 1. 01
  Opening van de vergadering.
 2. 02

 3. 06

  Bijlagen

 4. 13
  Actualiteiten regionale samenwerkingen, w.o. Kop van de Veluwe, Regio Zwolle.
 5. 14
  Terugblik raadsgesprekken en informatiebijeenkomsten.
 6. 15
  Mededelingen college en inlichtingen college.
 7. 16
  Rondvraag.
 8. 17

 9. 18
  Afronding en sluiting
 10. P

 11. P.01