Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Openbare bijeenkomst met lijsttrekkers n.a.v. de verkiezingen

donderdag 17 maart 2022

19:30
Locatie

Raadszaal

Voorzitter
Tanja Haseloop-Amsing
Toelichting

Deze bijeenkomst vindt voor de lijsttrekkers en het publiek plaats in de raadszaal. Onder het kopje “Bekijken bijeenkomst” kunt u lezen hoe u de bijeenkomst ook op afstand kunt volgen door een livestream op internet en Loco TV.


Openbaarheid / gegevensbescherming
Deze bijeenkomst wordt in beeld en geluid opgenomen en uitgezonden (livestream op internet en lokale omroep). De uitzending wordt bovendien opgeslagen om achteraf te kunnen bekijken. Als bezoeker van de bijeenkomst kunt u in beeld komen. Overleg vooraf met de griffie voor een oplossing als u dat bij bezoek aan de bijeenkomst niet wilt.


Bekijken bijeenkomst
U vindt op de dag van de bijeenkomst de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 19.30 uur kunt u de video starten. Het is mogelijk om de bijeenkomst achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken.


Vragen
Voor vragen over de bijeenkomst kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, tel. 0525 63 82 00, mailadres: htabak@oldebroek.nl.

Uitzending

Agendapunten

  1. 01

    Na ook het tellen van de stemmen die op de kandidaten zijn uitgebracht, kan nu de voorlopige verkiezingsuitslag op kandidaatsniveau gegeven worden. Dit gebeurt door burgemeester T.H. Haseloop-Amsing. De definitieve vaststelling van de uitslag is op maandag 21 maart in een openbare zitting van het centraal stembureau van de gemeente.

  2. 02
    De lijsttrekkers krijgen de gelegenheid om hun denkbeeld te geven over het proces van coalitievorming en opstellen bestuursakkoord.