Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Hoorzitting

donderdag 10 februari 2022

20:30
Locatie

Alleen digitaal te volgen. Kijk hiervoor bij 'Bekijken hoorzitting' hieronder.

Voorzitter
E.J. Ruitenberg
Toelichting

Openbare digitale hoorzitting commissie R&L met spreekrecht over haalbaarheidsonderzoek verplaatsingen verenigingen Wezep


Vanwege de Corona situatie vindt deze hoorzitting digitaal plaats en dus niet in de raadszaal. De hoorzitting vergadering is alleen openbaar te volgen via internet.


Bekijken hoorzitting
De hoorzitting kunt u rechtstreeks volgen via internet. U vindt op de dag van de vergadering de video onder het kopje ‘uitzending’ hieronder. Vanaf 20.30 uur kunt u de video starten. Het is ook mogelijk om deze uitzending achteraf geheel of gedeeltelijk te bekijken. De uitzending is ook te volgen op Loco TV.


Vragen?
Voor vragen over de vergadering en het spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; e-mail: htabak@oldebroek.nl.

Uitzending

Agendapunten

  1. 01

    Op de agenda van de commissie R&L van 16/2 staat genoemde nota. Het is een belangrijk onderwerp met meerdere invalshoeken (wonen, verenigingsleven, financiën). Ook zijn er de nodige opvattingen vanuit de samenleving. Daarom heeft de agendacommissie de behandeling opgedeeld: 9/2 de technische toelichting, 10/2 het spreekrecht, 16/2 de bestuurlijke vragen en 10/3 in de raadsvergadering de standpunten over de opties in de nota. Dit om de verschillende stappen van de behandeling tot z’n recht te laten komen.


    Deze openbare digitale hoorzitting wordt bekendgemaakt via het gemeentenieuws in de Veluwe Koerier en op de gemeentelijke website. Betrokken groepen, verenigingen en omwonenden waarmee eerder contact is geweest, krijgen een mail over deze digitale sessie en de mogelijkheid van spreekrecht. Er is ook een uitzending via webcast/internet zoals bij de commissie- en raadsvergaderingen.


    Opmerking:
    Bijlage 1 - Haalbaarheidsrapportage Baljon is 2x bijgevoegd.
    Als groot bestand (64MB, met duidelijke afbeeldingen en het duurt even voordat dit gedownload is) en
    een klein bestand (3MB, snel te downloaden, met minder heldere afbeeldingen).